Тази страница от блога посвещавам на "стихотворения".  Слагам думата в кавички, защото произведенията, които ще помествам в тази категория реално не биха могли с пълна сила да бъдат наречени такива.

Признавам си, че докато пишех тези текстове се стараех максимално да избягам от онзи шаблон, който беше станал така известен преди време. Доста млади авторни (особено мъже), станаха популярни с него и завладяваха женските сърца и мисли с красивите си думи.

Липсата на пуктуация, две-три думи на ред, започване на изречение с малки букви, липса на рима, лека отвеяност и несвързаност в изказа - това беше се превърнало в една доста успешна формула за успех. Не смея да критикувам или толерирам подобен похват, а просто го определям като "сваляческо стихотворение", което определено прави впечатление и дава резултат.

В моите текстове също няма рима, пунктуация присъства, думите са все така разпиляни, а целта е неопределена (определено не е сваляческа). Ако пък все пак някоя дама се влюби в тези редове - добре дошло е! Всяко творчество заслужава да види бял свят, защото то е предназначено да се консумирам от аудитория. Нека на сцената стъпят моите стихотворения!