Къде и защо?

На тази страница можете да октриете информация за мои текстове - статии и разкази, публикувани във външни сайтове, които съм писал за различни цели.

За известно време пишех статии като доброволец за "Успелите" - най-голямата платформа за позитивни новини в България. Тя разказва историите на заслужили български личности и организации, както и за техните постижения на родна и чужда почва. 

След проведен конкурс. моя творба беше публикувана в онлайн сборник на Психологичен Център S.O.V.A., под заглавието "Речник на страданието.  Центърът фокусира вниманието си върху така наболелите и сериозни проблеми на психическото здраве, дава полезни съвети и организира мероприятия с цел социална ангажираност към психическото здраве в ежедневието. 

Освновната ми идея за участие в подобни инициативи и конкурси е да предизвиквам себе си, да трупат знания и обратна връзка от знаещи и можещи хора.  Най-големият позитив на всичко това е, че нещата, които пиша, дори  и да не намерят място под прожекторите, все пак ще видят бял свят, благодарение на този личен блог.