Защо "Непостоянния" ?

Както казах в самото начало, казвам се Константин. Няма да споменавам на колко години съм, тъй като би ми се искало този личен блог да бъде актуален и след време, а е много вероятно да забравя да променя възрастта си след 10 години, когато, надявам се, все още четете разказите и мислите ми тук. Дано да имам и какво да ви кажа тогава

Знам, името ми доста контрастира на начина, по който съм избрал да се обръщам към себе си и да кръстя блога си. Нека изясним нещо от сега - аз съм човек на противоречията. Един от основните уроци, които съм успял да науча (те не са и много) е, че човек никога не трябва да се взима прекалено на сериозно.

Да подходиш с небрежна вялост, доста често е най-правилното решение. На мен лично повече ми е помагало в кофти ситуации, отколкото да ми вреди. Да, може би не създава усещане за зрялост и стабилност на характера, но пък печели точки в очите на позитивните и лекомислещи хора. Такива са и тези, с които аз обичам да общувам. Такова усещане се надявам да създам и у вас - тези, които някога може и да прочетат някоя история, което съм написал тук.

Нямам какво толкова много да кажа за себе си, не защото не искам, а защото не се познавам особено. Пó ми е било интересно досега да научавам неща за света наоколо, с надеждата те да ми помогнат да се опозная.

Такава е и идеята на този сайт - да опитам нещо ново и да опозная своя различна страна. Просто казано Constant.in.nothinG е личен блог за творчество, в който ще споделям своите мисли, идея, ще разказвам истории и приказки и ще подреждам думи, пък каквото стане.

Ще засягам различни теми, които вълнуват основно мен и ще стискам палци да развълнувам и провокирам и вас. Надявам се да успея и да постигна целта си да превърна този личен блог в пространство, което хората посещават, за да се откъснат от ежедневието и рутината и поне за миг да се преселят в един измислен и по-спокоен свят на фантазията.

А да и последно - от Пловдив съм. Това е моята супер сила и най-забележително качество. Имам куче, тренирам бокс, чета книги, бягам, пробвам да карам скейт, правя опити да свиря на китара, работя в дигиталната сфера, вярвам, че ако някой не слага сол на айряна, то той е странен човек. Също така понякога пиша - приятно четене!

Facebook
LinkedIn
Instagram